Home » Nieuws » Nieuwjaarswens 2022

Nieuwjaarswens 2022

Beste leden,

Graag willen wij nog even terugkijken naar het afgelopen (zwem)jaar. Het was een jaar om snel te vergeten. Eerst waren er de Coronamaatregelen en vervolgens werd ons zwembad getroffen door een overstroming. Daarnaast moesten we ook constateren dat de zomer wel heel erg belabberd was en dat de mooi weer periodes samenvielen met de Corona en overstromingsperiode. Dubbel pech dus!

Maar, zullen jullie je afvragen: was er dan helemaal geen positief nieuws te melden? Jazeker wel. Alle schade die de overstroming heeft aangericht werd vergoed door de verzekering. Verder was het hartverwarmend om te zien hoeveel leden spontaan hun hulp aanboden bij de opruimwerkzaamheden. Dankzij al deze vrijwilligers konden we gelukkig al binnen een week het zwembad weer heropenen. Waarbij wij als bestuur nogmaals onze grootse dank uitspreken naar al haar betrokken leden.

Op dit moment zij we nog volop bezig met de herstelwerkzaamheden. Zo is de ondergrondse stroomvoorziening verplaatst naar de gezinsligweide. Er is een nieuwe motor geplaatst voor de stroomversnelling en de beide zandfilterinstallaties worden op dit moment gerenoveerd en van nieuw zand voorzien. Komende maanden krijgt het zwembad dus opnieuw een flinke opknapbeurt. Dankzij de sponsorbijdrage van de Chinese Vereniging Limburg zal er ook een nieuw speeltoestel worden geplaatst.

Verder kunnen we jullie ook melden dat het bestuur besloten heeft om de contributie voor het komende jaar NIET te verhogen. Het abonnement blijft 32,50 euro voor een heel seizoen.

Tot slot

Komend jaar, 14 juni 2022, is het precies 5 jaar geleden dat we het zwembad overnamen van de gemeente. Dit eerste lustrum zullen we dan ook op grootse wijze gaan vieren. Houdt daarom deze dag in de gaten en reserveer deze alvast in uw agenda, want meer nieuws gaat er de komende tijd volgen!

Uiteraard wensen wij jullie allen fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar en wellicht zien we elkaar komende zomer weer. Alvast tot dan.

Het Bestuur.