Home » Nieuws » Nieuwsbrief December 2022, incl. aankondiging abonnement wijziging

Nieuwsbrief December 2022, incl. aankondiging abonnement wijziging

Beste leden van zwembad Meerssen
We zijn op dit moment druk bezig met het maken van nieuwe plannen voor het komende zwemseizoen. Er is gebleken dat de fietsenstalling op warme dagen te klein is. Deze wordt daarom komend seizoen uitgebreid en beter beveiligd.

Verder worden de 4 douches rond de bassins vervangen en er wordt een taxushaag rond het zwembad geplaatst.

Ondanks het goede seizoen zijn we toch ook bezorgd over de toekomst. We gebruiken bijvoorbeeld een enorme hoeveelheid elektriciteit tijdens het zwemseizoen. Zo draaien er bijvoorbeeld bijna continu 5 zware pompen (o.a. waterzuivering, stroomversnelling en glijbaan). Ons energiecontract loopt per 31-12-2022 af en gezien de huidige energieprijzen zullen we komend jaar 5x zo duur uit zijn.

We zijn daarom genoodzaakt om de prijzen van onze abonnementen en losse tickets voor komende seizoen te verhogen. De prijs voor een seizoen abonnement gaat komend seizoen 37,50 euro kosten, de prijs van een los ticket gaat omhoog naar 9 euro.

Verder zijn we genoodzaakt om ook de prijs van een nieuwe ledenpas te verhogen van 5 naar 10 euro. Bewaar daarom uw oude pas zorgvuldig, deze blijft ook komend seizoen geldig.

Ondanks deze ietwat vervelende boodschap hopen we natuurlijk dat jullie ons zwembad ook komend zwemseizoen blijven steunen.

Voor nu wensen wij iedereen een mooie kerst en een geweldig 2023 (met veel zon).

Namens het bestuur van Zwembad Meerssen

De voorzitter