Home » Nieuws » Opening zwembad & Uitnodiging ALV

Opening zwembad & Uitnodiging ALV

Zwembad Meerssen opent haar deuren op 5 juni

WE GAAN WEER OPEN !!!!  Zaterdag 5 juni start het nieuwe zwemseizoen 2021. Na alle Corona leed van afgelopen maanden gaan de cijfers nu eindelijk weer de goede kant op en kunnen we op een verantwoorde veilige manier open. Wel zullen er waarschijnlijk nog enkele beperkingen zijn, welke dit zijn is nog niet helemaal duidelijk. Raadpleeg de FB pagina van zwembad Meerssen voor de laatste informatie.

Tevens nodigen wij u graag uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging. Deze ALV vind plaats op dinsdag 22 juni om 19:30 uur en wordt gehouden op de ligweide van het zwembad.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor ons zwembad.

Alleen dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen we onze abonnementsgelden zo laag mogelijk houden. Door mee te helpen draag ook  jij hier een steentje aan bij.

We zoeken nog steeds : Kassamedewerkers, Lifeguards (aanmelden via sollicitatiezwembad@gmail.com), mensen voor het maaien van gras, schoffelen van perken, elektriciens, stratenmakers, loodgieters, schilders, lassers, leerling zwembadtechniek en schoonmakers en mensen voor op- en afbouw van tenten bij activiteiten.

Indien jullie interesse hebben in een van bovenstaande functies, graag een mail sturen naar info@zwembadmeerssen.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur zwembad Meerssen